Aysegul (Ajša) Karaali

Aysegul (Ajša) Karaali (1995) je zaključila EKL Erenköy Kız High School v Istanbulu v Turčiji, kasneje pa študirala na Akdeniz University - Faculity Of Sports. Od leta 2017 živi v Ljubljani, kjer študira na Višji strokovni šoli za kozmetiko in velnes.
Bila je profesionalna športnica – plavalka (monofin) in leta 2012 osvoijla prvo mesto v Turčiji ter svojo deželo zastopala na svetovnem prvenstvu »Youth Finswimming World Championship« v Grazu, Avstriji.
Že v času študija v Turčji je delala kot vaditeljica plavanja za otroke, v Sloveniji pa je pridobila licenco Plavane zveze Slovenije - za vodenje vodne aerobike za seniorje in svoje znanje nadgradila s praktičnim delom- vodenjem vadbe skupine seniork - na bazenu Fakultete za šport v Ljubljani.
Ukvarja se z celostnim zdravjem in si pridobiva številne izkušnje s področja velnesa. Vodi vadbe za dobro počutje pa meditacije za različne starostne skupine ter za distrofike. Aktivna je kot promotorka zdravja in zdravega načina življenja; piše članke, blog ter na spletni strani velnes DOMA objavlja intervjuje s strokovnjaki s področja velnesa.