Mysportagency, ustanoviteljica in direktorica

mag. Brigita Langerholc Žager

Mag. Brigita Langerholc Žager je bivša vrhunska športnica, olimpijka, Bloudkova nagrajenka, univ. dipl. ekonomistka na University of Southern California v ZDA in mag. menedžmenta neprofitnih organizacij na Fakulteti za družbene vede. Svojo poklicno pot je začela v Olimpijskem komiteju Slovenije in v Atletskem klubu Radovljica, že nekaj časa pa deluje na samostojni poti, predvsem pri vodenju in izvajanju športnih vadb, aktivnih delovnih odmorov, korporativnem wellnesu in joge v izobraževalnih ustanovah in v podjetjih po Sloveniji.

V njeni 18-letni športni karieri je imela privilegij in čast, da je lahko sodelovala z najboljšimi strokovnjaki na svojih področjih, kot so Marjan Ogorevc (terapevt naravnega zdravljenja), Kim Vincent (hipnoterapevtka, NLP mojstrica), Ole in Marjana Bloch (motivacijska trenerja), Zdenko Domančič (bioenergetik). Vsa njihova znanja, podprta z lastnimi izkušnjami, sedaj predava zaposlenim v podjetjih po Sloveniji.

Dokončala je šolanje Bioterapije po metodi Zdenka Domančiča I. in II. stopnjo, je večkratna udeleženka programov v Landmark Worldwide School, je certificirana učiteljica joge I. stopnje po učiteljskem tečaju Suryasakti joge 200 ur pri Jani Colonna v Ljubljani (2006), certificirana in licencirana NLP praktičarka (po metodi dr. Richard Bandlerja), licencirana trenerka atletike in rekreativne vadbe II. stopnje (Atletska zveza Slovenije). Zelo je vesela, da lahko dela tisto, kar si je od nekdaj želela. Združuje dolgoletne športne izkušnje z znanji in veščinami, ki si jih je pridobila v tujini in v Sloveniji, ter jih predaja med zaposlene v podjetjih. Na njenih delavnicah ljudje pridobijo veščine »zavestnega« dihanja, sproščanja, naučijo se zopet čutiti samega sebe in svoje telo.