Klaster zdravstvenog, velnes i spa turizma Srbije

Mag. nataša ranitović

Nataša Ranitović je magistra ekonomskih znanosti. Je strokovnjakinja in certificirana svetovalka združenja Europa Spa, predsednica Grozda zdravstvenega, velneškega in spajevskega turizma Srbije, lastnica in direktorica podjetja Sunny, d. o. o.

Global Wellness Summit je gospo Ranitović priznal kot »pomembno vodjo skupnosti in vplivnih ljudi v svetu velnesa«.

Gospa Ranitović ima dvanajst let izkušenj v velneški dejavnosti. Od leta 2005 je pionirka pri oblikovanju velneških in spajevskih trendov na srbskem trgu.

Gospa Ranitović je od leta 2009 direktorica Regionalne konference zdravstvenega, velneškega in spajevskega turizma, ki je bila priznana kot pomemben regionalni dogodek za velneške in spajevske strokovnjake.

Kot predsednica Grozda zdravstvenega, velneškega in spajevskega turizma v Srbiji gospa Ranitović uspešno deluje na področju razvoja velneške in spajevske dejavnosti v Srbiji, pri promociji Grozda in njegovih članov v Srbiji in zunaj nje ter malih in srednje velikih podjetij, ki so vključena v Grozd.

Nataša Ranitović je bila zaradi svojih izkušenj in dosežkov na velneškem področju leta 2016 imenovana za prvo ambasadorko Srbije za »Svetovni dan velnesa« (Global Wellness Day – GWD) in dosegla pomembne rezultate pri spodbujanju tega dneva v Srbiji in širše.