MAI SPA EXPERIENCE

Mojca Gradišek

Mojca Gradišek je lastnica SPA-blagovne znamke MAI SPA EXPERIENCE. Vodi svoj spa&wellness center v sklopu hotela Sol Umag v Umagu. V velnes industriji je navzoča skoraj dvajset let in poleg operativnega dela v praksi, aktivno deluje kot SPA-konzultantka. Skozi SPA-blagovno znamko je razvila interni sistem usposabljanja in izobraževanja in konceptualno in idejno osmišlja popolnoma nove poslovne SPA-objekte. Med dolgoletnim praktičnim delom in ustvarjanjem novih centrov v različnem naravnem okolju je prejela več strokovnih nagrad. Zadnja je nagrada za najboljši SPA-koncept v svetovnem merilu – Best new SPA˛wellness property (Global Wellness Travel awards 2015 – Spafinder), v novem luksuznem hotelu Bellevue na Malem Lošinju, kjer je prvič predstavila konceptualno rešitev "SPA clinic".

Dolga leta predava v najrazličnejših ustanovah v turizmu, marketingu in managementu. Sodeluje na kongresih v regiji in objavlja razne strokovne članke.

Reference njenega dela, ki jih največkrat omenja, so: SPA-center villa Dubrovnik, Wellness Thallaso therapija Opatija, SPA EVA hotel Moskva Beograd, SPA clinic hotel Bellevue Lošinj, Luksury SPA hotel Alhambra, SPA Gospoja, hotel Gospoja Vrbnik …

O vodi pravi: "Voda – rojstvo obstoja, vir življenja, simbolika gibanja, dotika, energije razvoja, kreacije živosti – ljubezen …"