NPC, ustanoviteljica in direktorica

Mag. Nadiža Pleško

Mag. Nadiža Pleško je po izobrazbi diplomirana ekonomistka in magistra managementa, po srcu pa še vedno aktivna športnica. 
»Želite življenje zajeti z veliko žlico?« Nadiža Pleško je področji vitalnosti in uspeha združila v edinstven koncept razvoja in nadgradnje celostnega dobrostanja posameznika (angl. Wellbeing).                       
Vrhunec njene profesionalne športne kariere predstavlja igranje za slovensko rokometno reprezentanco, osvojitev naslova španske državne prvakinje (2004) in igranje v ligi prvakov. Že v tem obdobju je ugotovila, da sta za optimalno delovanje, dobre rezultate in uspeh v življenju, pomembna tako bistra glava kot vitalno ter energije polno telo. S tem se je začela tudi njena pot raziskovanja in nabiranja znanja, izkušenj ter diplom z različnih področij psiho-fizične nadgradnje posameznika (več na www.prehranskicoaching.si).

V okviru svoje blagovne znamke NPC (Nadižin Prehranski Coaching) organizacijam, družinam in posameznikom že sedmo leto nudi celovite in individualno prilagojene rešitve za izboljšanje vitalnosti, energije in splošne kakovosti življenja.