One2One fitnes klub

Uroš petan

Uroš Petan je ustanovitelj fitnes kluba One to One. Že kot študent Fakultete za šport je začel s trenerskim delom. V želji po strokovnem izpopolnjevanju in boljšem razumevanju vplivov redne športne vadbe ter zdravega načina prehranjevanja je leta 1999 v ZDA pri eni od najuglednejših šol (ISSA – International Sports Science Association) opravil specializacijo – smer Kondicijski-fitnes trener, in pozneje, leta 2002, še specializacijo – smer Specialist za prehrano aktivnih ljudi.

Bogate izkušnje, poznavanje sodobnih pristopov in vizija strokovno vodene športne vadbe na najvišji ravni, so ga vodili do ustanovitve prvega individualnega fitnes kluba v Ljubljani, in sicer leta 2001. Leta 2016 je znanje dopolnil še z dveletnim izobraževanjem na Šoli za bioterapevte, pod strokovnim vodstvom Marjana Ogorevca.

Individualna obravnava vsakega posameznika ter prilagojeni programi vadbe, prehrane in življenjskih navad še danes ostajajo njegove ključne vrednote. Dolgoletne izkušnje, zadovoljne stranke in zavidljivi rezultati gradijo smernice, na podlagi katerih bo skupaj s timom sodelavcev klub razvijal tudi v prihodnje.
Več o njem na http://www.one2one.si/sl

O vodi pravi: "S pomočjo vode si najlažje predstavljam osnovnim čutilom ˝skrito˝ delovanje energije. Tako kot voda, je tudi energija neuničljiva. Lahko spreminja obliko, naboj, agregatno stanje, potencial in končno je tudi voda na primarnem nivoju energija."